iGO szülinAPP


iGO Navigációját ajándékozza a magyaroknak az NNG

Tíz napra ingyenesen letölthetővé teszi iGO Navigációját okostelefonokra az NNG.
A gesztus apropója ,hogy idén éppen tíz éve annak, hogy az alapítók létrehozták a mamár világszerte milliók által használt iGO Navigációs szoftvert.

szulinapp

A limitált kiadású, születésnapi iGO Navigáció iOS és Android operációs rendszerű okostelefonokra és iPad-re lesz elérhető. (7’’-nál kisebb képernyő-átmérőjű készülékekre, Android 4.0-tól felfelé és iOS 6 operációs rendszertől vagy iPhone 4S-től fölfelé.) Ez az NNG első, közvetlenül a végfelhasználók számára is elérhető Androidos navigációs alkalmazása. Az applikáció a „SzülinApp” nevet kapta.
A SzülinApp az alapvető navigációs funkciókat kínálja, mint az alternatív útvonalak, parkolási lehetőségek, és az automatikus újratervezés. Egyik legnagyobb előnye, hogy használatához nincs szükség internetkapcsolatra. Az offline alkalmazás nem fogyasztja a mobil adatforgalmat, és olyan területeken is működik, ahol nincs térerő. A SzülinApp alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból illetve Google Play áruházból 2015. április 20. és 29. között.
„Számos nagy döntés, melyet az idő igazolt, álmatlan éjszakák, hogy merre haladjunk, és nem egy újratervezés – ez kellett ahhoz, hogy az elmúlt évtizedben plusz külső segítség nélkül, szédítő sebességgel fejlődhessünk. Mindazt, amit felépítettünk, itthoni szakemberekkel tettük. Büszke vagyok erre a csapatra, és mindarra, amit megvalósítottunk. Hogy első 10 évünket megünnepeljük, ajándékot adunk az országnak, ahonnan elértük a globális sikert. Jó utat hozzá, a miénk az volt!” – mondta Balogh Péter, az NNG alapító-vezérigazgatója.

LETÖLTÉS:
Google_Play_Store_ig       iphone

 

Még több információ:
http://www.igonavigation.com/szulinapp