Távsegítség


IT támogatás online. Távoli megoldások az ön közelében.

A számítógép, és az internet ma már szinte minden munkahelyen elengedhetetlen. A több gép a több segítség mellett, a megfelelő karbantartás hiányával, több problémát is tud okozni. Egy nagyvállalati rendszerben ezeknek a problémáknak az elhárítására teljes rendszergazda csoportok állnak készenlétben.

De mi a helyzet az Ön munkahelyén?

Önnek nincs a munkahelyén 20-50 esetleg több száz munkaállomás? Egy kis vállalkozásnak is szüksége van szakképzett informatikai munkaerőre.

Egy rendszergazda alkalmazása megfizethetetlen többlet költséget róhat egy kisvállalkozásra, viszont az sem lehet megoldás, hogy folyton “van egy ismerősöm, aki meg tudja csinálni” megoldást válasszák. Egyrészt, így nem lesz, aki vállalja a későbbiek során a felelősséget a gép, illetve az  adatokért,hardvereszközökért, valamit időben sem akkor fog ráérni, amikor a legnagyobb szükség volna a segítségre.
Számunkra a kis, vagy egyéni vállalkozások informatikai munkaállomásai ugyan olyan fontosak, mint a nagyvállalatok számítógép parkjai!

Mi segíthetünk!

Teljes körű IT támogatás kiszámítható költségekkel, egy informatikus fizetésének töredékéért. Folyamatos online felügyelet, támogatás, tanácsadás.
Az IT felügyelet lehetővé teszi, hogy a hibák ne csak orvosolhatók, hanem megelőzhetők lehessenek!

Távoli segítségnyújtás

Szinte már minden szolgáltatás a „felhőben” van, így időt, pénzt spórolva meg számunkra. Így van ez ma már a rendszergazdákkal is.

A „távoli segítségnyújtás” kifejezés akár konkrétan is értelmezhető. Szó szerint Öntől távoli asztalnál dolgozó kollégánk segíthet problémái megszüntetésében. Nincs kiszállási költség, sem ennek időbeni hozadéka. Nem kell többet várnia, mint pár kattintásnyi időt és kollégánk már csatlakozott is az Ön gépéhez az interneten keresztül.

Hogyan működik?

Hívja fel rendszergazda kollégánkat. Mondja el problémáját, részletezze a kialakult hibát. Kövesse rendszergazdánk utasításait, hogy csatlakozhasson számítógépéhez és megkezdhesse a munkát. A teljes munkafolyamatot figyelemmel kísérheti képernyőén, így megbizonyosodhat személyes adatai teljes biztonságáról. Sőt. Amennyiben az aktuális hiba már többször előfordult, kollégánk segít Önnek azt megelőzni, megmutatja mit, hogyan csináljon a jövőben.

Az általunk használt kliensprogramért önnek nem kell külön fizetnie, így ennek költsége sem terheli Önt, vagy cégét!
Kliensprogramunkat letöltheti innen*:
>>LETÖLTÉS<<
Kompatibilis minden jelenlegi asztali Windows platformmal, és magyar nyelvű.

Használata egyszerű, és egy 5 másodperces regisztrációhoz kötött, mellyel csatlakozik a szerverünkhöz, hogy lássuk elérhető számunkra a gépe.

 

 

 

* a szoftvert az imPcRemote LLC szolgáltatja